چطور یک مشاور حقوقی کسب و کار پیدا کنیم؟
یافتن مشاور حقوقی یا وکیل برای کسانی که دارای یک مسئله قانونی جدی هستند و یا در شرایطی قراردارند که نیاز به مشاوره یا کسب نظر وکیل حوزه کسب و کار دارند، مطابق سرچ گوگل خیلی کار راحتی نیست.
با این وجود، گاهی با پیش آمدن مسائل حقوقی کوچک و بزرگ و پیچیده معمولا انتخابی ندارید جز اینکه از خدمات مشاوره ، مشاور حقوقی استفاده کنید.
هنگامی که تصمیم گرفتید که برای دریافت مشاوره حقوقی اقدام کنید، گام بعدی شما برای یافتن یک مشاور حقوقی یا وکیل متخصصی که می توانند مشاوره بیزینسی و استراتژیکی و بصرفه ای ارائه کند.
راهنمایی گرفتن از کسانی که تجربه مشابه شما را داشته اند:
یکی از بهترین روش های برای یافتن یک مشاور حقوقی کسب و کار مناسب برای نیازهای شما این است که با کسانی که مشکلی مشابه داشته اند و راهنمایی بگیرید و از ارجاعات به مشاوران شاغل در آن حوزه و با تجربه ای که توصیه می کنید استفاده کنید.
نه تنها دوستان و آشنایان منبع خوبی از چنین ارجاعات هستند، بلکه شما می توانید از دیگر وکلایی که با آنها آشنا هستید تماس بگیرید و همچنین کسب و کارهایی که تماس های مکرر با وکلا دارند و متخصص در موضوع مورد نظر شما هستند.
منابع حقوقی آنلاین
اینترنت ، وب سایت های ارائه دهنده خدمات حقوقی، که می تواند به شما در برقراری ارتباط با مشاور حقوقی واجد شرایط برای کمک به شما و کسب و کار شما.
برخی از خدمات ارجاع آنلاین قانونی به شما امکان می دهند پایگاه های داده های خود را برای وکلاانی که در نزدیکی شما قرار دارند متمرکز کنید که در منطقه قانونی مورد نیاز برای کمک به شما تخصص دارند. دیگران به شما این امکان را می دهند که موقعیت خود را به طور خلاصه توضیح دهید و سپس باید منتظر وکیل های مورد علاقه خود باشید تا با شما تماس بگیرید.
مزایای داشتن مشاور حقوقی کسب و کار
اکثر وکلای مدافع که به صورت کلی در طرح دعاوی (حقوقی-کیفری-خانوادگی-ثبتی-ملکی و… )،دفاع از دعاوی مشغول به کار هستند و به طور معمول با پرونده های در حال جریان دادرسی قضایی سرو کار دارند، اما مشاور حقوقی کسب و کار به دلیل تجربه ای تخصصی که در حیطه کسب و کارهای مختلف من جمله کسب و کارهای نوپا، کسب و کارهای اینترنتی و کسب و کارهای سنتی دارند و ضمن آشنایی با موضوعات حقوقی به مدل های کسب و کار ، استراتژی های بیزینسی و چارت مارکت و بازار سنجی می تواند کمک شایانی به راه اندازی کسب و کار شما و یا حل مسائل حقوقی و قانونی پیچیده شما بکند.
بسیاری از صاحبان کسب و کارهای در شرایط سخت چالش های حقوقی گاه حاضرند پول اضافی را پرداخت کند تا بتوانند به حیات کسب و کار خود ادامه دهند و یا بتوانند مجموعه کسب و کار خود را به چرخه فعالیت و حرکت مجدد بازگردانند اما گاه این انتخاب دیر اتفاق می افتد و مهر ورشکستگی پایان بخش همه فعالیت کسب و کار شما می گردد.
پس خیلی زود یک مشاور حقوقی کسب و کار تخصصی را استخدام کنید تا در هنگام بروز بسیاری از موارد بالا بتواند، کسب و کار شما را حفظ و اداره کند.
هنگامی که در بهترین شرایط شما به یک لیست امیدوار کننده ای از مشاوران حقوقی کسب و کار دست پیدا کردید، باید زمان زیادی را برای مصاحبه با آنها برای ارزیابی آنها و پاسخ به سوالات زیر صرف کنید:
-
چطور رزومه و عملکرد این مشاور حقوقی را می تواند بررسی و صحت سنجی کنم؟
-
اینکه آیا شخصیت آنها مناسب نوع کسب و کار و نیازهای شما است ؟
-
آیا اصلا آنها واقعا در مورد موضوع حقوقی شما علاقه مند به همکاری هستند ؟
-
دسترسی به این مشاور حقوقی چگونه است؟
-
آیا این مشاور حقوقی می تواند ارتباط خوبی با مجموعه کسب و کار من و سایر بخش های شرکت داشته باشد؟
-
اطلاعات کسب و کار من توسط این مشاور چگونه حفظ می گردد؟
با نگاهی اجمالی بر لیست مشاوران حقوقی فعال در حوزه کسب و کارها چه در حوزه آفلاین و چه در حوزه آنلاین ، متوجه شدیم که باتوجه به حجم بالای تقاضای خدمات در این حوزه ، مثل سایر حوزه های تخصصی حقوق مثل مشاو حقوقی سایبری، مشاور حقوقی ثبتی ( اعم از ثبتی ملکی و شرکتی) ، مشاور حقوقی قراردادها، مشاور حقوقی بین الملل، مشاور حقوقی حوزه پزشکی، مشاور حقوقی حوزه ورزشی ، مشاور حقوقی حوزه چاپ و نشر، مشاور حقوقی حوزه املاک ، مشاور حقوقی حوزه آثار هنری و ادبی، مشاور حقوقی حوزه حقوق کار و… هنوز کرسی های خالی زیادی وجود دارد تا هم دانش آموختگان رشته حقوق بخواهند به آن ورود پیدا کنند و هم افراد شاغل در آن حوزه ها بتوانند از مشاوره تخصصی یک مشاور حقوقی در آن حیطه بهره مند شوند.
به تازگی تعدادی مجموعه های حقوقی ایجاد شده اند که با ارائه خدمات حقوقی آنلاین خواسته اند دسترسی آسان و بدون محدودیت را به مشاوران حقوقی ایجاد کنند ، بصورت رندمی به سایت و اپلیکیشن تعدادی از این همکاران سری زدیم، جدای از رابطه دوستانه که با تعدادی از مدیران این مجموعه ها دارم اما بنظر هنوز جای کار دارند و باید تمرکز بیشتری به بازارسنجی و رفع اعتراضات کنند.
اما علی الحال ، حضور یک مشاور حقوقی در حوزه کسب و کار شما ، نیازی غیر قابل انکار است که به نوعی باید گفت لازم و حیاتی است.
هفت ویژگی یک مشاور حقوقی کسب و کار:
1) مهارت های ارتباطی و مذاکراتی. مشاور حقوقی باید سخنرانی صریح باشد، مهارتهای ارتباطی خوب داشته باشد و از همه مهمتر شنونده خوبی باشند
2) مهارت علمی و عملی نسبت به اکوسیستم بیزینس، یک مشاور حقوقی باید نسبت به فضای حاکم بر کسب و کارها مطلع باشد و ضمن اشرافیت بر اصلاحات پایه کسب و کارها موضوعات روز آن حوزه را پیگیری نماید.
3) مهارت های تحلیلی ، مشاور حقوقی کسب و کار باید بتواند در هنگام حل یا رفع یک موضوع حقوقی تحلیل گر خوبی باشد تا با ارزیابی به موقع دست به انتخاب مناسب ترین ها داشته باشد.و موضوع را در کنار سایر موارد آن کسب و کار تحلیل و تصمیم گیری کند.
4) مهارت های تحقیقاتی و نوشتاری، مشاور حقوقی کسب و کار باید بتواند در مورد شنیده ها و مستندات دست به تحقیق و صحت سنجی زند، توانایی تحقیق سریع و موثر برای شناخت مشتریان، نیازهای آنها و تهیه راهکارهای قانونی ضروری است. تهیه یک استراتژی قانونی برای کسب و کار شما به طور کلی نیاز به تحقیق گسترده ای دارد. هر کسی که در حرفه حقوقی مشغول به کار است باید مهارت های تحقیق عالی داشته باشد تا بتواند اطلاعات مربوطه را پیدا کند و درک کند . آنها را تبدیل به دستورالعمل ها ،قراردادها و قواعد قابل اجرای داخلی نماید. یک مشاور حقوقی باید دارای مهارت های نوشتن عالی باشد که در تهیه استدلال های قانع کننده، خلاصه ها، صورت جلسات، گزارشات، مستند سازی داشته باشد.
5) مهارت های بین فردی و اجتماعی ( توان شبکه سازی). یک مشاور حقوقی کسب و کار باید شخصیت متقاعد کننده و قادر به خواندن دیگران داشته باشند. این به او اجازه می دهد تا واکنش های سایر تیم کسب و کار، رقبا و معترضان و شاکیان را ارزیابی کند.این مهارت ها به او کمک می کند هنگامی که به مشتریانش مشاوره می دهد یا به مذاکره مطلوب با مخالفان می پردازد مقتدر تر جلوه کند. مشاور حقوقی کسب و کار شما به دلیل ارتباطات گسترده فردی و گروهی می توانند روابط قابل اعتمادی را با همه کسانی که با آنها کار می کنند، ایجاد کنند.
6) پایداری و استقامت .یک مشاور حقوقی که در حیطه کسب و کار مشغول به کار است، باید پایداری داشته باشند. اغلب موارد نیاز به ساعتهای زیادی را با تحقیقات سنگین و نوشتن زیاد دارد. مشاور حقوقی شما باید شخصیت تاب آوری داشته باشد.
7) خلاقیت. معمولا افراد حقوقی منطقی و تحلیلی هستند، اما یک مشاور حقوقی کسب وکار باید در حل مسائل کسب و کار، خلاقیت زیادی را نشان می دهد و تا گاهی هم منعطف ، باید ها و نباید های حقوقی گاه برای کسب و کار در حال حرکت خطرآفرین است، شرایط و تحولات روز اقتصادی می طلبد که کسب و کارها ضمن حفظ ثبات قدرت انعطاف با شرایط را در خود تقویت کنند.
دیدگاهتان را بنویسید