مشاوران کسب و کار متخصصانی هستند که مشاوره های مدیریتی را برای کمک به بهبود عملکرد و بهره وری سازمانها ارائه میکنند. این متخصصان، کسب و کارها را تجزیه و تحلیل کرده و با ارائه راهکار، شرکتها را در رسیدن به اهدافشان یاری میکنند. صاحبان کسب و کار زمانی که نیاز به کمک داشته و در مسیری که انتخاب کرده اند نیاز به کسی داشته باشند که چشم انداز و دورنمای این مسیر را برایشان مشخص کند و یا هرگاه احساس کنند که نیازمند کاتالیستی هستند که شرکتشان را متحول کند باید از مشاوران کسب و کار کمک بجویند. آخرین مقالات هنگامه عسگری در زمینه حقوق کاربردی، مشاوره کسب وکار ، تنظیم امور قرارداد ها و موضوعات مشابه به آن را در اینجا بخوانید.

تعلیق و لغو قرارداد کار: بررسی حقوق و تأثیرات آن

تعلیق و لغو قرارداد کار: بررسی حقوق و تأثیرات آن مقدمه: قرارداد کار به عنوان یک توافق بین کارفرما و کارگر، اساسی‌ترین ابزار تعیین حقوق و وظایف طرفین در محیط…

مسئولیت های کارگر و کارفرما: تعهدات و وظایف در محیط کار

مسئولیت های کارگر و کارفرما: تعهدات و وظایف در محیط کار محیط کار، یکی از مهم‌ترین و پر اهمیت‌ترین قسمت‌های زندگی افراد است که تاثیر عمده‌ای در سلامت و رفاه…

قرارداد اعطای نمایندگی چیست؟

اگر با کسب و کارها یا شرکت های تجاری سر و کار داشته باشید، احتمالاً با عنوان «قرارداد نمایندگی»  یا اعطاء نمایندگی آشنایی دارید. قرارداد اعطای نمایندگی یکی از پرکاربردترین…

نکات مهم در قراردادهای استخدام 1401

استخدام نیروی کار، یکی از اولین و مهم­ترین اقداماتی است که هر کارفرما و صاحب کسب و کاری به آن می­ پردازد و به ویژه در شرایط عدم ثبات اقتصادی…

نحوه نوشتن قرارداد تبلیغاتی

قرارداد تبلیغاتی یک قرارداد پیمانکاری است که بین صاحبان ارائه دهنده خدمات یا کالاها با پیمانکاران (تبلیغ کنندگان) تنظیم می گردد. امروزه تاثیر و اهمیت تبلیغات حرفه ای و مناسب…

قراردادهای پیش فروش (یا آتی)

قراردادهای پیش فروش (یا آتی) موضوع این مقاله است. وقتی کلمه پیش فروش را میشنوید اولین چیزی که به خاطر می آورید چیست؟ خیلی ها با شنیدن این کلمه ذهنشان…

نکات مهم در قراردادهای کارگری و کارفرمایی

قراردادهای کارگری و کارفرمایی به صورت کتبی برای طرفین بسیار با اهمیت و ضروری می باشد. یکی از مهم ترین مسائل برای استخدام فرد، تنظیم قرارداد است. قرارداد کار سبب…

آیا برای قرارداد کار حتما باید از نمونه قرارداد وزارت کار استفاده کرد؟

قرارداد وزارت کار موضوع مهمی است. قرارداد کار قراردادی قانونی است که انعقاد آن بین کارگر و کارفرما الزامی است. در متن قرارداد باید تمام شرایط و توافق های بین…

نکات مربوط به انواع مالکیت معنوی

انواع مالکیت معنوی موضوع مهمی در مباحث حقوقی می باشد. اکثر ما هنگام مطالعه کتاب یا اثری، جمله تمام حقوق مادی و معنوی این اثر متعلق به پدیدآورنده است را…

نمونه قرارداد سرایداری برای ویلا و باغ

قرارداد سرایداری برای ویلا و باغ یک توافق نامه است که در راستای آن طرفین موظف به اجرای تعهداتشان هستند. سرایدار یکی از مهمترین نمونه افرادی است که جهت کار…

نکات قرارداد اجاره در مجتمع تجاری

قرارداد اجاره در مجتمع تجاری مانند هر قرارداد یا پیمان ؛ یک توافق الزام آور میان دو طرف معامله می باشد که حقوق و وظایف و تکالیف اشخاص را تعیین…

نکات قرارداد اجاره برای اماکن اداری

اجاره اماکن اداری و قراردادهایی که در این راستا منعقد می گردد موضوع مهمی می باشد. با رشد جمعیت شهرها و پیشرفت کسب و کارها نیاز به خدمات افزایش می…

در قرارداد پیمانکاری چه مواردی الزامی است؟

قرارداد پیمانکاری از جمله مهمترین قراردادهای کاری است که بین کارگر و کارفرما منعقد می گردد. هنگامی که وسعت کار زیاد باشد و کارفرما در کار نیاز به تخصص های…

قرارداد استخدام پرستار در منزل

قرارداد استخدام پرستار مانند سایر قرار دادهای کاری به گونه ای تنظیم می شود که وظایف و تعهدات طرفین در آن ذکر شده تا رسالت کارفرما و فرد استخدام شده…

با چه شرایطی با بازنشستگان قرارداد کار ببندیم؟

قرارداد بازنشستگان دارای شرایط خاصی است . بر اساس قانون، استخدام یک فرد بازنشسته در یک مجموعه تنها در مواردی خاص امکان پذیر است که اگر کارفرما به این نکات…

نحوه عقد قرارداد برون سپاری

قرارداد برون سپاری یکی از مهم ترین و کارآمدترین قراردادهایی است که بینِ طرفین منعقد می شود. با توجه به اینکه در این قرارداد کارفرما با تعیین مدت زمان و…

چرا قرارداد عدم افشای اطلاعات منعقد کنیم؟

قرارداد عدم افشای اطلاعات یک قرارداد قانونی است که یک رابطه محرمانه را بین طرفین ایجاد می کند. طرف یا طرفین این توافق نامه را امضا می کنند که در…

نحوه تنظیم قرارداد اسپانسری

قرارداد اسپانسری اغلب به قراردادهای دولتی یا هلدینگ های بزرگ محدود نمی شوند . در برهه ای از زمان هر شخص حقیقی یا حقوقی با یک فعالیت درهر زمینه (اقتصادی…

با پیمانکار آسانسور پروژه قرارداد ببندیم ؟

درخواست پیشنهادات تعمیر و نگهداری از یک پیمانکار آسانسور می تواند یک کار دلهره آور باشد. به این دلیل که به طور کلی اطلاعات کمی درباره آسانسورها برای عموم مردم…

شرایط نمونه قرارداد کارآموزی

قرارداد کارآموزی ،قراردادی متداول برای جذب و استخدام نمودن نیرو به شکل موقت و دائم در کسب وکارها می باشد. از سوی دیگر قرارداد با یک فرد شرایط خیلی عالی…

باید‌ها و نباید‌ها در ثبت علائم تجاری

ثبت علائم تجاری برای نشان دادن سطح معینی از کیفیت یک محصول، دوام آن محصول و یا سایر ویژگی هایی که در رابطه با محصول موردنظر است انجام می شود.…

قرارداد محرمانگی چگونه تنظیم می گردد؟

قرارداد محرمانگی ،در واقع به قراردادی می‌گویند که افراد و شرکتها برای حفاظت از اطلاعات ارزشمند خود در روند همکاری با دیگران از آن استفاده می‌کنند. محرمانگی قراردادی حقوقی میان…

ارائه نمونه دادخواست چه زمان هایی لازم و ضروری است؟

نمونه دادخواست برای رسیدگی به شکایت و یا مطالب ارائه شده شما در دادگاه، نیاز می باشد. بنابراین اولین کار جهت گرفتن حق خود تنظیم یک برگ نمونه دادخواست می‌باشد…

قرارداد استخدام ادمین اینستاگرام چگونه تنظیم می گردد؟

قرارداد استخدام ادمین اینستاگرام در دنیای مجازی امروزی بسیار پرکاربرد می باشد. اینکه این قرارداد چگونه تنظیم می گردد را در این مطلب برای شما شرح داده ایم. کسب و…

ثبت برند بین المللی چگونه انجام می شود؟

ثبت برند بین المللی برای رقابت در دنیای تجارت ثبت برند بسیار حائز اهمیت است. زیرا شما از این طریق محصول و خدمات خودتان را با استفاده از یک نام…

چگونه شرکت های دانش بنیان را به ثبت می رسانند؟

شرکت های دانش بنیان ، با استناد بر آیین نامه تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان ، موسسه خصوصی یا تعاونی است که برای افزایش علم و ثروت ،…

قرارداد امانت چگونه عقدی است؟

قرارداد امانت یک توافق کاربردی میان اشخاص محسوب می‌شود. عنوان این قرارداد، به طور مشخص، موضوع آن را بیان می‌کند. گاهی اوقات، اشخاص تمایل دارند که مالی را به عنوان…

قرارداد نرم افزار چیست و چه انواعی دارد؟

قرارداد نرم افزار ، یکی از انواع قراردادهای پیمانکاری می باشد. امروزه رشد تکنولوژی باعث تغییرات بسیاری در ابزارهای در دسترس و تغییر در سبک زندگی مردم دنیا شده است.…

تعریف قرارداد کار و نکات مهم درباره آن

قرارداد کار برای ایجاد اطمینان و اعتماد بین کارگر، کارمند و کارفرما منعقد می شود. صنعتی شدن جوامع در دنیای امروز و دستیابی به پیشرفت های اقتصادی در قالب کارهای…

قرارداد کارگزاری فروش چه نوع قراردادی است؟

قرارداد کارگزاری فروش یکی از قرارداد های بسیار مهم در بازار کسب و کار می باشد. رابطه بین کارگزار و کارفرما، به وسیله قرارداد کارگزاری مشخص می شود و جنبه…

نحوه تنظیم قرارداد فروش دستگاه چگونه است؟

قرارداد فروش دستگاه از مهم ترین و پرکاربرد ترین قراردادهای حقوقی می باشد. مخصوصا زمانی که کالای ما، از نوع صنعتی یا شامل ماشین آلات و قطعات باشد اهمیت آن…

قرارداد مشارکت در تولید چگونه قراردادی است؟

قرارداد مشارکت در تولید از قراردادهای بسیار مهم و کاربردی برای انجام یک سرمایه گذاری و شروع یک کار مشترک در زمینه تولید است. قرارداد مشارکت در تولید یکی از…

چرا دوره حقوقی قراردادنویسی ؟

دوره حقوقی قراردادنویسی یک دوره ای است که در کنار مفاهیم حقوقی و نکات کاربردی راجع به نحوه تنظیم و نگارش قراردادها ، می توانی با تجربیات کاملا واقعی از…

نکات مهمی که درباره دوره ی قراردادنویسی باید بدانید

دوره ی قراردادنویسی به روش کاملاً کاربردی به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار می گردد. این دوره به صورت مستمر برگزار گردیده و این بار برگزاری دوره سیزدهم را…

تنظیم قراردادها به چه صورتی است؟

تنظیم قراردادها از نوع تجاری و غیرتجاری هر دو مهم است و باید درست انجام شود. به همین خاطر، تنظیم قراردادها از نوع تخصصی همیشه از جمله وظایف و فعالیت‌های متخصصان…

نحوه نوشتن قراردادهای مشارکت به چه صورتی است؟

قراردادهای مشارکت یک قرارداد تجاری داخلی است که روشهای خاص تجارت را برای شرکای یک شرکت بطورخلاصه بیان می کند. این سند به ایجاد قوانینی برای نحوه مدیریت شرکا در…

چه زمانی به اصلاح قرارداد نیاز دارید؟

اصلاح قرارداد غالباً به اندازه خود قرارداد مهم است. قراردادهای کتبی هم در زندگی روزمره و هم در تجارت نقش حیاتی دارند. بدون آنها ، اختلافات باید با سنجیدن حرف…

چرا داشتن شرایط و ضوابط در قراردادهای سرمایه گذاری مهم است؟

قراردادهای سرمایه گذاری دارای شرایط و ضوابطی است که بطورخاص به شرایط قابل اجرا در آن قرارداد اشاره دارد. آنها بسیار مهم هستند و همه توافقات باید حاوی یک قرار…

نحوه گرفتن استعلام قبل از انعقاد هر قرارداد

گرفتن استعلام قبل از انعقاد هر قراردادی نکته بسیار مهمی است. نحوه گرفتن استعلام و اینکه چطور به درستی انجام دهید را در این پست در قالب  لینک سایت هایی…

دوره حقوقی آشنایی با قراردادها و قراردادنویسی و سوالات متداول در مورد آن

دوره حقوقی آشنایی با قراردادها و قراردادنویسی و سوالات متداول در مورد آن را در این مطلب برای شما شرح داده ایم تا استفاده لازمه را داشته باشید. برای شروع…

چه مواردی را باید هنگام بررسی قرارداد جستجو کرد؟

بررسی قرارداد به شما کمک می کند خطرات سازمانی را کاهش دهید. احتمال تأثیر مثبت یک توافق برای همه طرف های درگیر را افزایش می دهد. بدون بررسی جامع قرارداد،…

خدمات حقوقی شامل چه خدماتی هستند؟

خدمات حقوقی شامل موارد متفاوتی همچون امور حقوقی مربوط به قراردادها، خانواده، کیفری ، ملکی ، ثبت احوال ، انحصار و وراثت ، وصول مطالبات و .... هستند. بارز ترین…

ثبت کیفری به چه معنا می باشد؟

ثبت کیفری زمانی انجام می شود که شخصی تخلف می کند. به جرائمی که توسط یک فرد صورت می گیرد، سوابق کیفری گفته می شود. همانطور که مشخص است در هر…

متخصصین امور حقوقی چه کارهایی را انجام می دهند؟

امور حقوقی تقریبا در تمامی موضوعات جامعه دخالت دارد . بنابراین پرداختن به آن بسیار اهمیت دارد. وکیلان به عنوان متخصصین امور حقوقی محسوب می شوند که در مورد انواع…

ثبت تغییرات شرکت به چه معناست؟

ثبت تغییرات شرکت نیازمند مدارک، هزینه ها و شرایط خاصی می باشد. یک شرکت در طول حیات حرفه‌ای خود ممکن است بارها دچار تغییرات ریز و درشت شود. یا حتی…

دلایل ثبت برند چه می باشد؟

ثبت برند توسط کلیه فعالین بازارهای تجاری برای شروع کار خود به صورت حرفه ای امی تواند انجام شود. این بازارهای تجاری می تواند همه حوزه ها را در بر…

سرمایه گذاری وضعیت بسته بندی و قراردادهای آن

وضعیت بسته بندی و رشد در بازار جهانی بسته بندی قراردادی عمدتا تحت تأثیر تغییر تنظیمات شرکت های تولیدی است که معمولاً فعالیت های بسته بندی را به بازیکنان شخص…

نکات قرارداد مشارکت در ساخت و انواع آن

قرارداد مشارکت در ساخت یکی از انواع قراردادهای سرمایه گذاری است که در آن دو طرف تعهد به ساخت و ساز می کنند. طرفین قرارداد شامل یک یا چند مالک…

قرارداد شرکتی چه نوع قراردادی است؟

قرارداد شرکتی یکی از قراردادهایی است که برای استخدام افراد بسته می شود. این قرادادها تحت عنوان قرارداد شرکتی است در این مقاله می خواهیم از دید حقوقی آن را…

چه مواردی در املاک و مستغلات غیرقانونی محسوب می شود؟

املاک و مستغلات دارای معاملات پیچیده ای هستند و انواع مختلفی از مسائل حقوقی و خطرات احتمالی را به همراه دارند. هزینه های غیرقانونی املاک و مستغلات، سواستفاده، اغفال و…

نکات لازم در مورد مالیات بر کسب و کارها

مالیات بر کسب و کارها به علت حضور کسب و کار های جدید مجازی یعنی مشاغلی که از طریق اینترنت فعالیت می‌کنند و کسب درآمد می کنند، علاوه‌ بر کسب‌وکارهای…

قرارداد کار درصدی چه نوع قراردادی است؟

قرارداد کار درصدی یا پورسانتی یکی از مدل های قراردادکار است که ممکن است در مدت فعالیت شغلی و حرفه‌ ای خود آن را تنظیم کنید. قرارداد کار درصدی کارکنان…

آشنایی بیشتر با میانجیگری کیفری

میانجیگری کیفری را در این مقاله برای شما شرح داده ایم. همانطور که می دانید مراجعه کنندگان زیادی هستند که برای حل مسائل حقوقی خود به دادگستری مراجعه می کنند.…

قراردادهای الکترونیکی چیست و چه نکاتی دارد؟

قراردادهای الکترونیکی امروزه بسیار موردتوجه قرار گرفته است و نشان از حرکتی پرشتاب به سوی تجارت نوین می باشد. امروزه با دنیایی سراسر الکترونیک روبرو هستیم، که این مسئله بر…

نکاتی که در قراردادهای ملک و املاک باید رعایت شود

قراردادهای ملک و املاک بسیار زیادی وجود دارد. املاک و مستغلات می توانند یک تجارت پیچیده باشند. قبل از اینکه واقعاً به خانه جدیدی بروید، جزئیات و چین و چروک…

تبدیل شرکت با چه شرایطی انجام می شود؟

تبدیل شرکت با شرایط خاصی انجام می شود. طبق ماده قانونی که در سال های پیش به تصویب رسیده است هنگامی که یک شرکت تبدیل می شود یا به عبارت…

بررسی جرایم سایبری در دوران کرونا، خطرات و راه‌های مقابله‌ با آن‌ها

جرایم سایبری در دوران کرونا افزایش داشته است. پس از همه‌گیر شدنِ ویروسِ کرونا، استفاده‌ مردم در نقاط مختلفِ دنیا از اینترنت و فضای مجازی به شدت افزایش یافته است.…

انواع قراردادها را بهتر بشناسید

انواع قراردادها وجود دارد که هر یک حقوق و تکالیف هر دو طرف را تعیین می کند. قرارداد یک توافق نامه بین دو نهاد یا شخص است که به عنوان…

کاربرد هوش مصنوعی در تنظیم قرارداد چیست؟

کاربرد هوش مصنوعی در تنظیم قرارداد مهم است. شبیه سازی هوش انسان در ماشین ها را هوش مصنوعی می گویند. این هوش مصنوعی به گونه ای طراحی شده که مانند…

ایمیل مارکتینگ چه مزایایی دارد؟

ایمیل مارکتینگ راهی برای ایجاد روابط طولانی مدت با مشتریان و همچنین افزایش فروش می باشد. با توجه به ورود جدی اینترنت به دنیای کسب و کار و گستردگی بسیار…

تغییر شرکا چه تاثیری بر شرکت می گذارد؟

تغییر شرکا تاثیر زیادی در شرکت خواهد داشت. در هر نوع مشارکت تجاری که باشید، مهم است که درک کنید اگر تغییرات خاصی در این مشارکت رخ دهد، چه کاری…

استارتاپ موفق چه ویژگی هایی دارد؟

استارتاپ موفق ویژگی هایی دارد . در این مقاله در مورد ویژگی های یک استارتاپ موفق برای شما مطالبی را آورده ایم. ابتدا خوب است در مورد استارتاپ یک تعریف…

ابطال قراردادها و مواردی که باعث ابطال قراردادها می شود

ابطال قراردادها موضوع بسیار مهمی می باشد. از مواردی که باعث ابطال قراردادها می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:   نداشتن قصد انشا و نوشتن دو طرف…

قرارداد اداره کار چگونه باید تنظیم شود؟

قرارداد اداره کار یک توافقنامه قانونی و قانونی بین شما و کارفرمای شماست. این شرایط اشتغال شما را تعیین می کند ، از ساعت کار گرفته تا حقوق و مزایا…

ثبت شرکت ساختمانی و نکات حقوقی مربوط با آن

ثبت شرکت ساختمانی در بسیاری از کشورها یک الزام به حساب می آید. ثبت شرکت ساختمانی برای به رسمیت شناختن رسمی استفاده می شود که سازمانهای بازرگانی ساختمانی باید انجام…

وکیل کسب و کار چه کاری انجام می دهد؟

وکیل کسب و کار در ارائه مشاوره حقوقی به صاحبان مشاغل درمورد موضوعاتی که بر مشاغل تأثیر می گذارد مانند مالیات ، معاملات تجاری و حقوق مالکیت معنوی تمرکز دارد.…

ثبت شرکت چند منظوره و مراحل آن

ثبت شرکت چند منظوره و مراحل آن را در این مقاله برای شما شرح داده ایم. اکنون ثبت شرکت بسیار آسان است. روزهایی که مجبور بودید فرمهای کاغذی را بایگانی…

مشاور حقوقی کسب و کار چه وظایفی دارد؟

مشاور حقوقی شخصی است که برای ارائه مشاوره و خدمات حقوقی در شرکت استخدام شده است. آنها به شرکت کمک می کنند تا مطابق قانون عمل کند و از بسیاری…

ثبت شرکت بورسی به چه منظوری انجام می شود؟

ثبت شرکت بورسی به دلایل مختلفی انجام می گردد. معمولاً عمومی شدن به زمانی اطلاق می شود كه شركت با فروش سهام خود به مردم، معمولاً برای جمع آوری سرمایه…

مشاور حقوقی کسب وکار چه مهارت هایی باید داشته باشد؟

مشاور حقوقی کسب وکار باید دارای مهارت هایی باشد. اداره مشاغل مختلف دشواری زیادی دارد و در بعضی مواقع اجرای قانون بسیار اهمیت دارد. داشتن مشاور حقوقی کسب وکار برای…

ثبت شرکت هنری چه شرایطی دارد؟

ثبت شرکت هنری برای همه اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی (غیر ایرانی) امکان پذیر است. اشخاص می توانند 100٪ سهام این شرکت را در اختیار داشته باشند. همچنین می توانند…

حل مشکلات شما توسط بهترین مشاور حقوقی کسب و کار

هنگامه عسگری و تجربه زیاد در زمینه مشاوره حقوقی کسب و کار می‌ تواند راه گشای مشکلات بزرگ شما باشد. بی اطلاعی از قانون برای هیچ کس بهانه ای نیست.…

اتباع بیگانه چه قوانینی دارند؟

اتباع بیگانه دارای قوانین و مقرراتی هستند. همچنین تخصص اتباع بیگانه متفاوت می باشد. در این مقاله توضیحاتی را درباره اتباع بیگانه برای شما آورده ایم.   مقررات اتباع بیگانه…

ثبت برند مواد غذایی خانگی چگونه انجام می شود؟

ثبت برند مواد غذایی در سال های اخیر افزایش یافته است. نیاز به سرمایه کمتر این فعالیت نسبت به سایر فعالیت ها به خوبی این ادعا را ثابت می کند.…

تهدید در فضای مجازی و مجازات آن در جرایم رایانه ایی

 تهدید در فضای مجازی مانند رسانه های اجتماعی همچون تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و ... نوعی از جرایم رایانه ای هستند. پیگیری سایبری معمولاً شامل رفتار غیرمجاز ، مکرر و تهدیدآمیز…

مالکیت فکری و مصادیق آن چه انواعی دارد؟

مالکیت فکری قسمتی از رشته حقوق به شمار می‌ رود که دربردارنده موضوعات مختلفی می باشد. انواع مالکیت فکری و مصادیق آن در این حوزه، یکی از موضوعاتی است که…

قرارداد پیمانکاری اجرای فونداسیون چه نوع قراردادی است؟

قرارداد پیمانکاری اجرای فونداسیون قرارداد مهمی می باشد. محاسبات و مشخصات فنی پروژه در قراردادهای پیمانکاری ساختمان از اهمیت زیادی برخوردار است. این مشخصات می‌تواند در یک بند و یا…

حفاظت از کسب و کار در برابر جرایم رایانه ای چیست؟

حفاظت از کسب و کار در برابر جرایم رایانه‌ای اهمیتی اساسی دارد. جرم های رایانه ای دقیقا به همان اندازه که ممکن است برای کاربران حقیقی فضای مجازی اتفاق بیافتد،…

شرکت چند منظوره چه نوع شرکتی است؟

شرکت چند منظوره را شرکتی می دانند که می تواند در زمینه‌های بازرگانی، صادرات، واردات،تامین و تولید فعالیت داشته باشد. این تعریف بیان‌کننده‌ این موضوع است که اگر فرد یا…

نکات حقوقی قولنامه را بهتر بشناسید

نکات حقوقی قولنامه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. برخی قولنامه را ترکیبی از قول و نامه یعنی قول مکتوب می‌دانند . به همین دلیل معتقدند به منظور تنظیم قولنامه…

تغییر آدرس شرکت چه مراحلی دارد؟

تغییر آدرس شرکت اهمیت بالایی دارد. برای تغییر آدرس شرکت، شرکاء و سهامداران شرکت تصمیم می گیرند بنا به عللی مرکز اصلی شرکت را تغییر بدهند. این تغییر آدرس ممکن…

ثبت شرکت با موضوع فعالیت بورس چه شرایطی دارد؟

ثبت شرکت با موضوع فعالیت بورس شرایط خاص خودش را دارد. ما در اینجا برای ثبت شرکت با موضوع فعالیت بورس ابتدا راجع به معاملات بورس توضیحاتی ارائه می نماییم…

شکایت از شرکت خصوصی چه مراحلی دارد؟

شکایت از شرکت خصوصی مراحل مختلفی دارد. شرکت های خصوصی به صورت تجاری یا غیرتجاری فعالیت دارند . هر شرکت تحت نظر یک نفر به نام مدیر عامل که توسط…

انحلال شرکت به چه دلایلی اتفاق می افتد؟

انحلال شرکت روشی برای تعطیلی شرکت شما با حذف نام آن از ثبت رسمی است که در دفترخانه های ثبت شرکت ها این امر ممکن است. پس از حذف نام…

پیمانکاری خدمات و حق بیمه و مالیات آن به چه نحوی است؟

پیمانکاری خدمات موضوعی مهم می باشد. بهتر است قبل از آشنایی با حق بیمه و مالیات پیمانکاری خدمات، ابتدا با آنها آشنا شویم.   پیمانکاری خدمات چیست؟   قراردادهای پیمانکاری خدمات…

شکایت از شرکت تجاری به چه نحوی است؟

شکایت از شرکت تجاری ممکن است به شما کمک کند پول خود را پس بگیرید یا کالاها یا خدمات جایگزین دریافت کنید. اگر احساس می کنید پس از پرداخت هزینه…

قرارداد پیمانکاری تک نفره را بشناسید

قرارداد پیمانکاری تک نفره یک قرارداد بین کسانی که به صورت پروژه ای کار می کنند، است. این قرارداد در زمانی مورد نیاز است که شما برای انجام یک کار…

 تقسیم سهام در استارتاپ ها  چگونه انجام می شود؟

تقسیم سهام از مهم ترین مسائل در حوزه استارتاپ ها می باشد. جالب است بدانید همین عامل باعث ایجاد مشکلاتی در ادامه راه استارتاپ می شود، که در نهایت منجر…

قرارداد فریلنسر چه نوع قراردادی است؟

قرارداد فریلنسر موضوع مهمی برای اشخاص می باشد. در این مقاله سعی کرده ایم موضوعات مهم درباره قرارداد فریلنسر را برای شما توضیح دهیم.   فریلنسر یعنی چه؟   اساساً…

قراردادهای عمرانی یا قراردادهای صنعت ساختمان چند نوع هستند؟

قراردادهای عمرانی انواع مختلفی دارند و تقسیم بندی خاصی آن ها نیز اهمیت فراوانی دارد.   اما دسته بندی کردن آن ها به چه صورت است؟   1- مورد اول…

امضای قرارداد و نکات مهمی که موقع امضا حتما باید رعایت شود

امضای قرارداد یکی از موضوعات خیلی مهم در قراردادها است. امضای قرارداد و دانستن نکات مهم در زمان امضای قرارداد از موضوعات خیلی مهمی است که متاسفانه به دلیل توجه…

شرکت های خصوصی از چه آیین نامه هایی تبعیت می کنند؟

شرکت های خصوصی فعالیت های متنوعی دارند. برای فعالیت شرکت های خصوصی در قالب تجارت، خدمات و... نیاز است یک چارچوب وجود داشته باشد. این چهارچوب همان دستورالعمل هایی است…

ثبت دامنه و دانستنی های حقوقی مهم آن که باید بدانید

ثبت دامنه و دانستنی های حقوقی مهم آن که باید بدانید موضوع این مقاله می باشد. فرض کنید می خواهید وارد فضای تجارت شوید بایستی تمامی امکانات را از صفر…

امضای الکترونیکی چه مزایایی دارد؟

امضای الکترونیکی دقیقاً چیست؟ آنچه در زیر می آید مروری است بر نحوه تعریف eSignature (امضای الکترونیک)، قانونی بودن آن و سود آن برای مصرف کنندگان و مشاغل. قرن بیست…

راه اندازی استارتاپ با این 5 قرارداد ضروری

 راه اندازی استارتاپ و بخش قرارداد راه اندازی استارتاپ از اهمیت بالایی برخوردار می باشند. اگر یک کسب و کار بخواهد به بلوغ کامل برسد نیاز دارد در بدو شروع…

ثبت شرکت در کسب و کارهای نوپا دارای چه انواعی می باشد؟

ثبت شرکت در کسب و کارهای نوپا انواع مختلفی دارد. مزایا و معایب هر کدام نیز متفاوت می باشد. شما می توانید شرکت های تجاری خود را به شکل های…

قراردادهای کار و نکات مهم استخدامی براساس قانون کار

قراردادهای کار و یا قراردادهای استخدام یک نوع از قرارداد مورد استفاده در قانون کار هستند که به حقوق و مسئولیت بین طرفین یک معامله می پردازد. قراردادهای کار بین…

کسب و کارهای نوپا به قرارداد عدم افشا اطلاعات نیاز دارند یا خیر؟

کسب و کارهای نوپا به قرارداد عدم افشا اطلاعات نیاز دارند یا خیر سوال بسیاری از افراد است. هنگامی که در کسب و کارهای نوپا متعهد به انجام یک فعالیت…

قرارداد های مشارکت را چگونه تنظیم کنیم ؟

قرارداد های مشارکت و تنظیم درست آن، موضوع مهمی می باشد.  ممکن است شما مدتی با شریک تجاری یا شرکای خود کار کرده اید و تصمیم گرفته اید که یک…

قرارداد حقوقی کسب و کار و انواع و کاربردهای آن

قرارداد حقوقی کسب و کار و توافق نامه برای همه شرکت ها مهم است. در دهه های اولیه، قراردادهای کتبی و شفاهی چندانی وجود نداشت و بسیاری از معاملات تجاری…

مشاوره های حقوقی کسب و کار به چه دلیل برای شروع یک کسب و کار ضروری می باشد؟

مشاوره های حقوقی کسب و کار به دلایل متعددی برای شروع یک کسب و کار ضروری می باشد. برای شروع هر کاری دو حرفه مشاور حقوقی کسب و کار و…

شرکت های تجاری و انواع آن ها را بهتر بشناسید

شرکت های تجاری گروهی از چندین اشخاص حقیقی و حقوقی است که برای سرمایه گذاری و سهم سود و زیان جمع می شوند. در بخش های بعدی انواع مختلفی از…

نکات حقوقی قابل توجه در شرکت های تجاری چیست؟

 شرکت های تجاری چه وظایفی دارند. قبل از آشنایی با این نکات و قوانین در شرکت های تجاری، باید شرکت های تجاری را بشناسیم.  شرکت تجاری چیست؟ شرکت های تجاری…

مشاوره حقوقی کسب و کار چه زمانی لازم است؟

مشاوره حقوقی کسب و کار برای موفقیت در کسب و کار شما امری حیاتی می باشد. فرقی نمی کند که در چه کسب و کاری هستید و اینکه تازه کار…

نقش مدیر عامل در شرکت چیست؟

مدیر عامل کسی است که وظیفه فعالیتهای روزانه یک شرکت ، سازمان یا بخش شرکت را بر عهده دارد. در برخی از کشورها این اصطلاح معادل مدیر عامل (مدیر اجرایی)…

مشاوره حقوقی در چه مواردی ضروری است!!

مشاوره حقوقی عبارت است از اظهار نظر حرفه ای یا رسمی در مورد ماده قانونی که در رابطه با یک وضعیت خاص واقعی می باشد. ارائه مشاوره حقوقی غالباً شامل…

دهمین دوره آشنایی با قرارداد ها و قرارداد نویسی برگزار شد

دهمین دوره آشنایی با قرارداد ها و قرارداد نویسی در تاریخ 2 و 3 مردادماه با حضور تعدادی از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته حقوق، وکلا و مدیران بخش بازگانی…

مشاور حقوقی شرکت های تجاری چه وظایفی دارد؟

  مشاور حقوقی شرکت های تجاری مسئولیت های مشاور حقوقی شامل ارائه خدمات حقوقی ، سازماندهی فعالیتهای مختلف حقوقی ، تکمیل آنها ، ایجاد اسناد قانونی و مشاوره به مشتری…

تنظیم قرارداد اختصاصی مجوعه حقوقی هنگامه عسگری

تنظیم قرارداد اختصاصی در موسسات حقوقی با دقت بیشتر و به صورت صحیح انجام می گردد. به طور کلی موسسات حقوقی زیادی برای ارائه خدمات باکیفیت از مشاوره حقوقی به…

مشاوره حقوقی مدیران در چه مواقعی استفاده می شود؟

مشاوره حقوقی مدیران یکی از لازمه های مدیران کسب و کارهای امروزی می باشد. در حقیقت مدیران شرکت ها و کسب و کارهای مختلف برای موفقیت در کارهایشان نیاز به…

تنظیم قرارداد برای استارتاپ ها و باید ها و نباید های ثبت شرکت!

تنظیم قرارداد برای شرکت های استارتاپی و دقت در نگارش و تدوین این قرارداد ها از اهمیت بالایی برای صاحبان این کسب و کار های نوپا برخوردار است. از آنجایی…

قرارداد مشارکت چیست و چه اهمیتی دارد؟

قرارداد مشارکت یکی از مهم ترین و پرکاربردترین قرارداد ها در زمینه کسب و کار است که به افراد مختلف این امکان را می دهد که با در نظر گرفتن…

دوره مشاوره حقوقی از چه اهمیتی برخوردار است؟

دوره مشاوره حقوقی منطبق بر جدیدترین قوانین حقوقی و اطلاعات روز به شرکت کنندگان عزیز دوره ، توسط مجموعه حقوقی هنگامه عسگری ارائه می شود تا بتوانند بر چالش های…

مشاوره حقوقی مدیران چه اهمیتی دارد؟

مشاوره حقوقی مدیران یکی از موضوعات بسیار مهمی است که صاحبان تمامی کسب و کار ها نیاز است که به آن توجه ویژه ای داشته باشند. تفاوتی ندارد که شما…

تنظیم قرارداد را به صورت حرفه ای بیاموزید!

تنظیم قرارداد ها یکی از مهم ترین مهارت هایی است که به صورت مستقیم با سرنوشت افراد ، شرکت ها ، کسب و کار ها و به خصوص استارتاپ هایی…

دوره قراردادنویسی دوره ای مهم و کاربردی برای صاحبان کسب و کار ها

دوره قراردادنویسی دوره ای مهم و کاربردی برای صاحبان کسب و کار ها ، قرارداد های تجاری یا قرارداد کسب و کار ( Business Contract ) توافقنامه ای است که…

دوره مشاوره حقوقی چه مزیت هایی دارد؟

دوره مشاوره حقوقی معمولا زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که به یک سوال حقوقی برخورد کرده باشید و یا در کسب و کارتان دچار چالش های حقوقی شده باشید.…

نکات حقوقی خرید و فروش بین المللی کالا را بدانید

نکات حقوقی خرید و فروش بین المللی کالا را هر تاجر و بازرگانی باید بداند. اگر شماهم تا به امروز درباره خرید و فروش بین المللی کالا نمیدانستید این مقاله…

تعهد به نفع شخص ثالث چه عواقبی می تواند به همراه داشته باشد؟

تعهد به نفع شخص ثالث میتواند عواقبی را به همراه داشته باشد. در این مقاله به عواقب تعهد به نفع شخص ثالت با شما صحبت خواهم کرد.  این مورد استثناء…

نکات حقوقی ازدواج موقت را بیشتر بدانید

نکات حقوقی ازدواج موقت برای کسیکه میخواهد ازدواج موقت انجام دهد لازم و ضروری است. در این مقاله درباره این نکات بیشتر با شما صحبت می کنم.  در ازدواج موقت…

نحوه فعالسازی رمز پویا و یکبار مصرف تمامی بانک های ایرانی

حتما شما هم از آن دسته افرادی هستید که پرداخت اینترنتی جایگاه مهمی در زندگی دیجیتال و کسب و کار اینترنتی شما دارد. طق مصوبه ی جدید، فعالسازی رمز دوم…

شراکت در آموزشگاه به چه مجوزهای قانونی نیاز دارد؟

تاسیس آموزشگاه و شراکت در آن جزو مشاغلی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند و در این زمینه مشغول به کار هستند. در ادامه قصد دارم تا…

راه های شکایت از فروشگاه های اینترنتی را بدانید

شکایت از فروشگاه‌های اینترنتی به آن دلیل حجم زیادی از شکایات را دربر می‌گیرد که امروزه خرید کلیه کالاها و حتی دریافت خدمات حقوقی و پزشکی به صورت آنلاین و…

قرارداد EPC چیست و چه کاربردهایی دارد؟

قرارداد EPC (مهندسی، تامین تجهیزات، اجرا) یکی از قراردادهای مهم و پیچیده‌ای است که امروزه با رشد صنعت، مورد اقبال قرار گرفته است. اگر شما هم از این نوع قرارداد…

با قوانین فنون مذاکره در قراردادهای بین المللی بیشتر آشنا شوید

مهارت برقراری ارتباط کارآمد از مهارت‌های لازم برای هر فرد که مسئولیت مذاکره در قراردادهای بین المللی را دارد، بشمار می‌رود زیرا موفقیت یک مذاکره کننده بیش از هر چیز…

شراکت در کارگاه تولیدی نیاز به چه مجوزهای قانونی دارد؟

کسب مجوزهای قانونی لازم برای راه اندازی و شراکت در کارگاه تولیدی بعد از اقدام برای تهیه محل مناسب، مواد اولیه و استخدام نیروی کار یکی از مهم‌ترین مراحل است.…

آشنایی با نکات و فرصت های سرمایه گذاری در کشاورزی

سرمایه‌گذاری در تولید همیشه از سودآورترین کارها در حوزه اقتصاد بوده و هست و در این میان صنعت کشاورزی جایگاه ویژه‌ای دارد؛ بیایید با هم بررسی کنیم که چرا باید…

چه مجوز و چه قرارداد هایی برای صادرات به عراق نیاز داریم؟

صادرات به عراق در گذشته با کمترین نظارت بر روی کالاها و به راحتی صورت می‌گرفت. اما اخیرا طبق اعلام سازمان مرکزی استاندارد و کنترل کیفی عراق، دستورالعمل تجاری واردات…

از حق بیمه در قراردادهای پیمانکاری و مالیات چه می دانید؟

یکی از مسائلی که این روزها بسیاری از کسب وکارها چه اینترنتی و چه فیزیکی با آن دست و پنجه نرم می کنند، حق بیمه در قراردادهای پیمانکاری و مالیات…

ویژگی های مهم انتخاب یک وکیل خوب آشنا شوید

انتخاب وکیل خوب برای هر کسی بسیار مهم است. اما انتخاب درست و به موقع آن بستگی به شرایط دارد. در این مقاله قصد دارم تا به ویژگی های مهم…

پولشویی چیست و چرا دولت ها با آن مقابله می کنند؟

اگر شما هم کسب و کار داشته باشید یا با سیستم بانکی و بورس کار کرده باشید، واژه پولشویی را زیاده شنیده اید. اما به راستی معنی این واژه چیست…

شرایط حقوقی برای شراکت در باشگاه ورزشی چیست؟

شراکت در باشگاه ورزشی یکی از پرسودترین شراکت ها به حساب می آید که جدیدا باتوجه به همه گیر بودن رشته های ورزشی در ایران، این موضوع نیز از جایگاه…

با نمونه قراردادهای سرمایه گذاری خارجی بیشتر آشنا شوید

نمونه قرارداد های سرمایه گذاری خارجی از طریق عقد یک قرارداد بین سرمایه گذار خارجی و یک موسسه دولتی سرزمین میزبان شروع می شود که دولت میزبان سرمایه نیز عموما…

شیوه تقسیم سود در قراردادهای سرمایه‌­ گذاری به چه صورت است؟

 قراردادهای سرمایه­‌گذاری یکی از پرکاربردترین قراردادهایی هستند که هم در سطح داخلی و هم در سطح بین­‌المللی مورد استفاده قرار می­‌گیرند. اما شیوه تقسیم سود در قرارادهای سرمایه گذاری چگونه…

با مزایا و معایب استخدام پیمانی بیشتر آشنا شوید

استخدام پیمانی از جمله استخدام هایی بوده که همیشه مورد بحث بخش خصوصی و دولتی بوده و هست. بیشتر مشاغل معمولا افراد واجد شرایط را به‌صورت پیمانی به کار می‌گیرند.…

با انواع قراردادهای سرمایه‌ گذاری در کسب و کار های نوپا آشنا شوید

سرمایه گذاری در استارتاپ ها جزو سرمایه گذاری های جدید و با ریسک به حساب می آید. البته می توان گفت که شرایط سرمایه گذاری به صورت توافقی است. غالبا…

چرا امنیت برای کسب و کار های اینترنتی واجب است؟

تامین امنیت برای کسب و کار اینترنتی ، امری لازم و ضروری به حساب می آید. تمامی افرادیکه در این حوزه فعال هستند نگران این موضوع هستند. اما به راستی…

درباره شراکت و سرمایه‌گذاری در کارخانه چه می دانید؟

 شراکت و سرمایه‌گذاری در کارخانه یکی از امن‌ترین و پرطرفدارترین سرمایه‌گذاری‌ هاییست که انجام می پذیرد. اما دانستن نکات حقوقی آن بسیار مهم است. در ادامه همراه باشید تا بیشتر…

جرم تمرد نسبت به مامورین دولت چیست؟

جرم تمرد نسبت به مامورین دولت چیست؟ چقدر درباره آن اطلاعات دارید؟ درادامه همراه باشید تا این موضوع را بیشتر بررسی کنیم. موضوع ماده ۶۰۷ قانون مجازات اسلامی ماده ۶۰۷…

نحوه بستن قرارداد شراکت کاری بین دونفر و نکات حقوقی آن

قرارداد شراکت کاری بین دو نفر یا همان قرارداد مشارکت مدنی برخلاف اسم آن که ممکن است به شما این حس را منتقل کند که با یک قرارداد پیچیده‌ حقوقی‌…

قرارداد تجاری چیست ؟

توافقات میان افراد می‌تواند در قالب یک‌سری از عقود متنوع باشد. رشد سریع مبادلات و معاملات تجاری باعث رونق قراردادهای تجاری شده است.این نوع قرارداد با قراردادهای تابع حقوق مدنی…

قرارداد کاری چیست ؟

در مقالات قبلی به تعریف قرارداد و نحوه نوشتن آن پرداختم. در این مقاله قصد دارم به یکی از انواع قرارداد ها بپردازم. اگر نمیدانید که قرارداد کاری چیست این…

قرارداد چیست ؟ نحوه نوشتن متن قرارداد چگونه است؟

قرار داد چیست ؟ نحوه نوشتن متن قرارداد به چه صورتی هست؟ این سوالات رایجیست که اکثر صاحبان کسب وکار ها و افراد فعال در حوزه های مختلف می پرسند.…

چک بدون ضمانت دامن شما را خواهد گرفت

چک بی محل یا چک بدون ضمانت دودمان بسیاری از کسب وکار های تازه را می گیرد. به طوریکه باید تمام اموال را به خاطر یک کاغذ که اعتباز قضایی…

درباره مشارکت در ساخت بیشتر بدانید

قراردادهای مشارکت در ساخت، معمولا، در ادامه ی روند کار، موجب بروز اختلاف بین مالک و سازنده می شود و با توجه به تجربه ی نگارنده در طی پرونده های…

دعاوی مشارکت در ساخت چیست؟

درباره دعاوی مشارکت در ساخت چه می دانید؟ در این مقاله قصد دارم درباره دعاوی مشارکت در ساخت صحبت کنم. چیزی که این روز ها زیاد درباره آن صحبت می…

وکیل کیست و چند نوع وکیل داریم؟

شاید سوالی که برای افراد پیش می آید اینست که وکیل کیس و چند نوع وکیل داریم؟ در این مقاله قصد دارم تا شما را با این موضوع بیشتر آشنا…

تنظیم امور قرارداد ها چیست؟ – قسمت دوم

در این مقاله قصد دارم تا درباره تنظیم امور قرارداد ها با شما صحبت کنم. موضوعی که این روزها بسیار در کسب وکار ها داغ است و هر مدیر کسب…

آشنایی با انواع قرارداد های حقوقی

در دنیای کسب وکاری امروز باید از انواع قرارداد های حقوقی به صورت کامل آشنایی داشته باشید. در ادامه این مقاله میخواهم درباره انواع قرارداد های حقوقی با شما صحبت…

تنظیم امور قرارداد ها چیست؟ – قسمت اول

در این مقاله قصد دارم تا درباره تنظیم امور قرارداد ها با شما صحبت کنم. موضوعی که این روزها بسیار در کسب وکار ها داغ است و هر مدیر کسب…

درباره موسسات حقوقی چه می دانید؟

درباره موسسات حقوقی بسیار شنیده ایم. اما به راستی کار دقیق آنها چیست؟ چقدر با میزان کار آنها آشنا هستید؟ در این مقاله به تعریف موسسه حقوقی و اطلاعات مفید…

مشاور حقوقی کسب و کار کیست؟

اجباری بودن استفاده از قانون برای رفع مشکلات و اختلافات به وجود آمده میان دو طرف ضروریست. باتوجه به اینکه سوال بسیاری از دوستان و همراهان عزیز مجموعه بوده، در…

چرا به مراجع قضایی مراجعه می کنیم؟

ما معمولا زمانی به مراجع قضایی مراجعه می کنیم که یا از وقوع جرمی شکایت کنیم و یا برای مطالبه حق و حقوقمان طرح دعوی کنیم.  تفاوت مراجع قضایی کیفری…

برترین موسسات حقوقی دنیا – قسمت اول

در دنیای امروز ایجاد و تشکیل موسسات حقوقی ، یعنی مجموعه ای فراتر از یک دفتر و یک وکیل موضوعی کاملا متداول و مرسوم می باشد، باتوجه به گسترش مراودات…

چطور باید قرارداد قانونی تنظیم کنیم؟

حتما شما هم بارها و بارها اصطلاح قرارداد قانونی را شنیده اید ، اما اینکه واقعا بدانیم قرارداد قانونی چگونه قراردادی است و چه شرایط و ارکانی دارد موضوعی است…

چرا قرارداد نویسی؟

قرارداد نویسی دوره ای کاربردی و ترکیبی است از علم حقوق و تجارت شما دوره قرارداد نویسی شما و کسب و کارتان تازه راه اندازی شده شما را برای ایجاد…

چطور یک مشاور حقوقی کسب و کار پیدا کنیم؟

یافتن مشاور حقوقی یا وکیل برای کسانی که دارای یک مسئله قانونی جدی هستند و یا در شرایطی قراردارند که نیاز به مشاوره یا کسب نظر وکیل حوزه کسب و…

چگونه آگهی الکترونیکی ثبت کنیم؟

با ادامه روند اجرای خدمات نوین الکترونیک قضایی در دادگستری ، الزام انتشار آگهی در موارد تعیین شده قانونی به صورت الکترونیک و در سامانه اینترنتی آگهی ابلاغ شد. در…

قانون جدید چک ابلاغ شد + متن قانون

به گزارش  پایگاه خبری اختبارقانون "اصلاح قانون صدور چک" در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۱۳ آبان ماه ۱۳۹۷ مجلس شورای اسلامی تصویب شد و طی نامه شماره ۱۱۵۱۱۰ مورخ ۱۳۹۷/۰۹/۰۳…

چگونه اظهارنامه بنویسیم؟

بصورت کلی هر آنچه را در خصوص حقوق و تعهدات خود راجع به معامله یا قرارداد یا موضوعی را اگر بخواهیم بصورت رسمی به دیگری برسانیم ؛ از اظهارنامه استفاده…

تکنیک های جذب سرمایه گذار (1)

اجازه بدهید مقاله را با طرح یک سوال شروع کنیم ،شما به عنوان یک کارآفرین، صاحب ایده ، یک استارتاپ تا چه اندازه به تکنیک های جذب سرمایه گذار آشنا…

چه نوع شرکتی ثبت کنم؟

یکی از سوالات متداول بسیاری از کسب و کارهای نوپا این است ؟ چه نوع شرکتی ثبت کنم؟  چالشی که اینجا پدید می آید این است که در همه این…

ارکان قراردادهای استارتاپی

در یک قرارداد استارتاپی باید چه موارد و ارکانی ذکر گردد تا بنیان گذاران یا موسسین استارتاپ در مورد اجرای تعهدات و موفقیت مسیر پیش رو اعتبار آن آسوده باشند؟…

قراردادهم بنیان گذاران استارتاپ

از آنجایی که برای شروع هم کسب و کاری ما نیازمند یکسری چهاچوب گذاری ها برای موضوعات مختلف ،مثل تعیین اعضاء اصلی و فرعی، لیست کارها و شرح وظایف ،…

شرایط خاتمه قرارداد کار

در این مقاله سعی داریم ضمن بیان شرایط پیش بینی شده قانون کار در موارد اتمام قرارداد کار، به ذکر پیشنهاداتی پیر

نحوه نوشتن متن قرارداد مشاوره

قرارداد مشاوره یا قرارداد استفاده از خدمات مشاور، عنوان قراردادی است که موضوعات و حیطه وسیعی را می تواند تحت پوشش قرار دهد. چرا قرارداد مشاوره: شما برای پیشبرد اهداف…

نحوه نوشتن قرارداد اجاره

یکی از قراردادهای رایجی که دست کم غالب افراد جامعه حداقل یکبار طرف آن قرار می گیرند، قرارداد اجاره است، قرارداد اجاره محل مسکونی، قرارداد اجاره محل اداری، قانون مدنی بصورت…

نحوه نوشتن متن قرارداد مشارکت

جالب است بدانید، مشارکت مدنی در توسعه موضوع کسب و کار طی فرآیند یا مدل مشخص کاری موضوعی است که طی چند سال اخیر ب

نحوه نوشتن متن قرارداد سرمایه گذاری

در این مقاله درباره نحوه نوشتن متن قرارداد سرمایه گذاری صحبت خواهم کرد. در ادامه همراه باشید. اجزاء یک قرارداد سرمایه گذاری متن قرارداد سرمایه گذاری مطابق تمامی قراردادهای معتبر و صحیح…

نحوه نوشتن متن قرارداد طراحی و مدیریت سایت

برای به روز کردن مدل کسب و کارم میخوام یک سایت داشته باشم، اما برای اینکه این سفارش رو به طراح و مدیر سایتی بدم، نمی دانم در اون قرارداد…

نحوه نوشتن متن قرارداد بازاریابی

آیا برای بازاریاب قرارداد منعقد کنم؟ نحوه نوشتن متن قرارداد بازاریابی چگونه است؟؟ تعریف بازاریابی مطابق تعریف انجمن بازاریابی آمریکا "The American Marketing Association “: بازاریابی، مجموعه ­ای از فعالیت ها…

داوری چیست؟

داوری یکی از روش های حل و فصل خصومت خارج از دادگستری است و در واقع عبارت از فصل خصومت بین طرفین خارج از دادگاه بوسیله ی شخص یا اشخاصی…

چگونه متن یک قرارداد را تنظیم کنیم؟

با توجه به جلسات مشاوره و سوالات مطرح شده در سایت, سعی کرده ایم در این مقاله آنچه را که لازم است از لحاظ شکلی و تا حدی ماهوی در…

مالیات چیست؟

مالیات قسمتی از درآمد یا دارایی اشخاص حقیقی و حقوقی است که به منظور پرداخت مخارج عمومی و اجرای سیاست های مالی در راستای حفظ منافع اقتصادی، اجتماعی و سیاسی…

جایگاه و اعتبار حقوقی صفحه قوانین و مقررات در سایت ها

مدیران و صاحبان سایت ها و فروشگاه های اینترنتی می توانند، برای اداره درست سایتی که در اختیار دارند، مقرراتی وضع و به تمام مخاطبان، کاربران و حتی تامین کنندگان…

چرا حقوق کسب و کار؟

در حیطه کسب کار دانستن چرایی موضوعات حقوقی می تواند همچون چراغی برای تعیین مسیرهای مهم مراودات تجاری ما باشد. آگاهی از اطلاعات و دانستنی های حقوقی  ابزاری است که برای کسب و…

شرکت چیست؟

از آنجایی که هدف بسیاری از کسب و کارهای نوپا ، پس از شروع به فعالیت ، ثبت شرکت و استفاده از شخصیت حقوقی و اعتباری آن است در این…

چک چیست؟

یکی از مهمترین اسناد تجاری چک و قوانین مربوط به آن می باشد که در این مقاله سعی کرده ایم به بیان نکاتی راجع  پرسش " چک چیست؟ بپردازیم .…

چطور قرارداد کاری تنظیم کنیم؟

ما در این مقاله سعی کرده ایم خلاصه ای از قانون کار را برای پاسخ به یکی از سوالات متداول در بین کارگران و کارفرمایان، که چطور قرارداد کاری تنظیم…

قرارداد کار را چند ماهه منعقد کنیم؟

چرا مدیران و کارکنان باید در کارگاه "کلیدی ترین نکات قراردادهای کاری و استخدامی" 12 بهمن شرکت کنند؟ امروزه یکی از شایع ترین دعاوی و چالش های داخلی کسب و کارها ،…

آشنایی با قراردادهای استارتاپی

در این مقاله سعی کرده ایم با الگو برداری از مدل های قانونی استارتاپ های خارجی ، از انواع قرارداد های استارتاپی با توجه به حاکمیت قوانین داخلی ایران برای…

آشنایی با مفهوم حق فسخ در قراردادها

در اصطلاح حقوقی، فسخ به معنی پایان دادن به حیات حقوقی قرارداد است، به وسیله ی یکی از دو طرف قرارداد یا شخص ثالث. فسخ عمل حقوقی یک طرفه ای است که…

مفهوم و نقش وجه التزام در قراردادها

وجه التزام مبلغي است كه طرفين قرارداد به عنوان خسارت عدم انجام تعهد و يا تاخير انجام تعهد در یک قرارداد راجع به آن توافق می کنند. معمولا در قراردادها…

در مورد مالکیت معنوی بیشتر بدانیم

حقوق مالکیت معنوی یا فکری ، مفهوم حقوق نوینی است که از فعالیت ها و محصولات فکری در زمینه های تجاری ، علمی – ادبی و هنری حمایت می کند.…

جایگاه مذاکرات پیش قرارداد در جلسات قراردادی

از اهداف جلسات مذاکراتی رسیدن به توافقات، مکتوب کردن توافقات و تعهدات، تنظیم و امضاء قرارداد نهایی است، در این بین پیش قرارداد و یا به اصطلاح عده ای از…

نکات طلایی در تنظیم یک قرارداد

وقتی از ایجاد یک رابطه حقوقی بین دو نفرصحبت می کنیم ، اولین شرط آن تنظیم قرارداد است. برای تنظیم یک قرارداد نکات حقوقی زیادی وجود دارد من جمله نکات ماهوی…

اساسنامه چیست؟ و چگونه یک اساسنامه تنظیم کنیم؟

اساسنامه شرکت در واقع به منزله سندی است که به آن اعتبار می بخشد. همان گونه که شخص حقیقی ( طبیعی ) با شناسنامه و اطلاعات شناسنامه ای خود معرفی…

پنج اشتباه حقوقی رایج کسب و کارها

با شرکت در این رویداد، نکات آموزشی مربوط به "پنج اشتباه حقوقی رایج کسب و کارها " به ایمیل شما ارسال خواهد شد  من هنگامه عسگری، کارشناس ارشد حقوق،نویسنده و مشاور…

داستان استارتاپ من

روزی ، من هم مثل خیلی از شما ها که در حال خواندن این مقاله هستید ، یک ایده فوق العاده در ذهن داشتم، می خواستم بنیان گذار و صاحب…

نحوه نوشتن متن یک قرارداد

بسیاری از افراد گمان می کنند وجود یک قرارداد ضمنی یا شفاهی برای ادامه کار کافی است ، اما آنچه در مجتمع های قضایی و مراجع رسیدگی در خصوص اختلافات…

آشنایی با قرارداد فروش نرم افزار

طی چند سال اخیر با روند رشد استفاده از تکنولوزی های روز ، طراحی و تولید نرم افزارها در حیطه های مختلف رشد چشمگیری کرده است.  از سوی دیگر غالب…

نقش ادراک در جلسات قراردادی

قبل از ورود به بحث اجازه دهید یک تعریف کوچک از قرارداد ارایه دهیم.عقد یا قرارداد عبارت از اینکه یک یک چند نفر در مقابل یک یا چند نفر تعهد…

چهار اصل در راه اندازی کسب و کارهای قانون مند

داشتن کسب و کاری موفق یک شانس یا یک اتفاق یک شبه نیست! اگر مدتها در آرزوی داشتن یک یک کسب و کار پر درآمد هستید ولی نمی دانید از…

چرا باید قرارداد تنظیم کنیم؟

یکی از موضوعات حقوقی که مطمئناً در ابعاد مختلف زندگی شما، مخصوصا کسب و کار با آن روبرو و درگیر خواهید بود ، بحث قرارداد ها است. از این جهت…

برای شروع یک کسب و کار نو و یا استارتاپ چقدر مسائل حقوقی و قانونی مهمه؟

برای شروع هر کسب و کار، فرقی نمی کند آن کسب و کار ایجاد یا شروع فعالیت یک استارتاپ باشد . و یا انجام فعالیت اقتصادی شراکتی لازم است در…

شروع کسب و کار با شرکت های تجاری یا غیر تجاری

یکی از دغدغه های کارآفرینان ، صاحبان ایده و استارتاپ ها دستیابی به بستری قانونی برای اجرایی کردن ایده های شغلی و طرح های کسب و کارهای نو است. دغدغه…

چگونه از سایت خود رفع فیلتر کنیم؟

برابر اعلام ستاد ساماندهی محتوای فضای مجازی برای رفع فیلتر از سایت خود می توان به ترتیب زیر اقدام کرد ۱. ثبت نام سایت خود را در ستاد ساماندهی پایگاه…

فروشگاه مجازی چیست؟

فروشگاه های مجازی یا فروشگاه های اینترنتی چیست؟  مطابق ماده 1 آيين نامه اجرايي چگونگي صدور و تمديد پروانه کسب و نحوه نظارت بر افراد صنفي در فضاي مجازي( موضوع…

برای شکایت از جرایم رایانه ای به کجا مراجعه کنم؟

اگر موقع خرید از یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی ، مشکلی برایمان پیش آمد و خرید مان ناموفق بود!ماراه حلی برای شما داریم اگر روزی مال‌تان را از طریق…

تعیین صلاحیت دادگاه صالح به رسیدگی در جرایم رایانه ای

در این مقاله قصد داریم تا به سوال مهمی در باره تعیین صلاحیت دادگاه صالح به رسیدگی در جرایم رایانه ای بپردازیم. در ادامه همراه باشید. سوال : برای رسیدگی…

بررسی جرم سرقت عابر بانک

در این مقاله به بررسی جرم "سرقت عابر بانک دیگری  می پردازیم تا بیشتر در این مورد بدانید. در ادامه همراه باشید. سؤال: چنانچه فردی یک عابر بانک را که…

انواع الگوهای کسب و کار اینترنتی

در مقاله پیش رو سعی می کنیم ضمن بیان مفهوم و اهمیت الگوها در مدل های کسب و کار ، به تشریح برخی از الگوهای کسب وکار اینترنتی پرداخته و…

چگونه در کسب و کار اینترنتی اعتماد سازی کنیم؟

سوال متداولی که بیسیاری از کارآفرینان و مدیران کسب و کارهای اینترنتی بسیاری مواقع از خود می پرسند ، این است که چگونه در کسب و کار اینترنتی اعتماد سازی کنیم؟…

چگونه ثانیه های یک مذاکره را مدیریت کنیم؟

راهنمای مدیریت ثانیه های مهم و تاثیر گذار یک مذاکره را با کتاب ده ثانیه یاد بگیرید. اگر پیشرفت در کسب و کار را دوست دارید؟ اگر به دنبال مهارت های…

حریم خصوصی چیست ؟

در یکی از تعاریف حریم خصوص آمده است: حریم شخصی یا حریم خصوصی یعنی یک فرد یا گروه بتواند خود و یا اطلاعات مربوط به خود را مجزا کند و…

جرایم رایانه ای چیست؟

بعد از ورود و راه اندازی  کسب و کار خود در فضای اینترنتی ،یکی از الویت های شما به عنوان مدیرو یا مالک آن کسب و کار ، آشنایی با…

حقوق ایده ها از منظر قوانین و مقررات چیست؟

با توجه به اهمیت این موضوع در عالم کسب و کار ، در این مقاله به یکی از مصادیق اسرار تجاری بنام " ایده ها" پرداخته ایم و سعی کردیم…

جایگاه حقوقی طرفین معامله در کسب و کارهای اینترنتی

در عالم حقوق شرایط کلی مربوط به معاملات در سه دسته جای می گیرد: دسته اول از شرایط مربوط به طرفین معامله ،دسته دوم درباره عوضین و دسته سوم مربوط…

اسرار تجاری در دنیای مجازی

دنیای امروز دنیای رایانه و اینترنت و عصر ارتباطات است. تحول در گردش اطلاعات در جامعه امروزی به عنوان یک ارزش اقتصادی محسوب می شود و گسترش فناوری در تمام…

اخلاق تجاری در فضای مجازی

رعایت مسائل اخلاقی در تجارت در سه دهـه اخیـر اهمیـت زیـادي پیدا کـرده و در اغلب دانشگاههاي معتبردنیا ـ به ویژه در دانشکده هاي اقتصاد و بازرگانی و حقوق کوشش می…

مطابق محیط جامعه خود مذاکره کنید

مطابق محیط جامعه خود مذاکره کنیدشما به‌عنوان یک مذاکره‌کننده حرفه‌ای باید تمام ابعاد رفتاری و ظاهریتان با معیارها و استاندارهای بومی جامعه خود تطبیق داشته باشد. در جلسه مذاکره باید…

در جلسه مذاکره چگونه تقاضای خود را مطرح کنیم؟

امروزه یکی از دغدغه های افراد در زمینه کسب و کار های خود و مذاکره در جلسات مختلف کسب مهارت در هنگام طرح تقاضا ها می باشد، توانایی تشخیص اینکه…

محل مذاکره

در طول روز ممکن است ما مذاکراتی داشته باشیم که نیاز به مکان و فضای خاصی نداشته باشد و یا بدون اینکه محل خاصی معین شود، مذاکره و گفتگو انجام…

چک و انواع آن

 چک سند عادی تجاری، یک برگ نوشته که حاوی اطلاعاتی همچون شماره حساب صادر کننده می باشد. در این مقاله به انواع آن می پردازیم. انواع چک -چك بحواله كرد:…

در دست داشتن فرم اطلاعاتی قبل از ورود به مذاکره

با گردآوری اطلاعات مفید و ارزشمند از طرف مذاکره می توانید قبل از شروع جلسه خود را یک گام جلوتر قرار دهید. در ادامه همراه باشید. اطلاعات کاربردی از طرف…

توافق نامه رازداری

توافقنامه رازداری یا قرارداد رازداری از اطلاعات حرفه ای و یا ایده کارآفرینان از ابتدایی ترین قراردادهایی است که ممکن است در مسیر کسب و کار نو یا تشکیل تیم…

چگونه به صورتجلسه خود اعتبار ببخشیم؟

چگونه به صورتجلسه خود اعتبار ببخشیم؟ متاسفانه در کشور ما در خصوص تنظیم صورت جلسات و شرایط شکلی آن استاندارد مشخصی وجود ندارد . و این موضوع پاره ای مشکلات…

تحلیل مذاکره با هر یک از شخصیت های mbti

همه ما طی روز در محیط های مختلفی که قرار می گیریم با شخصيت هاي گوناگوني برخورد مي کنيم ، گفتگوی کوتاه احوال پرسی با همسایه در راهرو مجتمع ،…

قبل از جلسه مذاکره ،مختصات عملکرد خود را ترسیم کنید

برای نمایش هندسی هر نقطه، دو خط عمود برهم را، که محور مختصات X(خُفت یا آبسیس) و محور مختصات Y( رُست) نامیده میشوند، رسم میکنند. و از محل تقاطع این…

نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

نماد اعتماد الکترونیکی، نشانه‌ای نمادین است که منحصراً توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی که وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران صادر شده و به کسب و کارهای مجازی…

ابزارهای حقوقی در مسیر یک کسب و کار نو

استفاده از ابزار ها در هر کاری می تواند باعث شود انجام آن کار برای ما راحت تر و با سرعت بیشتری صورت گیرد. با جستجوی ابزار های مناسب و…

لطفا کتونی بپوشید

چند وقت پیش یه درد عجیبی تو پام افتاده بود ، همش مراعات می کردم و به روی خودم نمی آوردم تا اینکه دیگه دردش بالاگرفت و مجبور شدم پیش…

آنچه یک متصدی کسب و کار نو باید از سفته بداند

در این مقاله قصد داریم تا درباره سفته و آنچه که از آن باید بدانید صحبت کنیم. در ادامه همراه باشید. تعریف سفته: سفته در واقع نوعی قرض محسوب می…

قرارداد مشارکت در ساخت

از جمله قرارداد های مورد استفاده در حقوق کاربردی قراردادها ، قرارداد مشارکت در ساخت می باشد ، امروزه با توجه به طرح های تشویقی شهرداری ها برای احیاء بافت…

حقوق کاربردی چیست؟

حقوق کاربردی بیانگر حقوق و تکالیف ناظر بر زندگی روزمره اعم از ارتباطات فردی و اجتماعی، مراودات و معاملات خرد و کلان ، تکالیف اشخاص حقوقی و... می باشد. در…